PERIOCARE GOUMENOS

H KΛΙΝΙΚΗ

O XΩΡΟΣ

Η κλινική μας ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1993 ως αμιγώς Περιοδοντολογικό και Εμφυτευματολογικό ιατρείο. Προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των ασθενών μας, ο χώρος υφίσταται συνεχή αναβάθμιση με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και παράλληλη σταδιακή μεταμόρφωση του ύφους ως προς τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Το ιδιαίτερο ύφος και  η προσεκτική χρήση της τέχνης και των υλικών στο χώρο αντανακλά την προσέγγιση μας στις υπηρεσίες που προσφέρουμε με έναν τρόπο ολιστικό, που βασίζεται στην αρχή ότι η αισθητική αποτελεί ενα αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγέλματος και της ζωής μας.

Η κλινική μας αποτελείται από τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα ιατρεία, έναν υπερσύγχρονο χώρο αποστείρωσης και ένα ειδικά εξοπλισμένο ακτινολογικό χώρο με ένα από τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής πανοραμικής ακτινογραφίας με δυνατότητα ογκομετρικού ελέγχου των γνάθων των ασθενών, οι οποίοι πρόκειται να υποβληθούν σε τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Από το 2014, η κλινική μας έχει στελεχωθεί με έμπειρους εξειδικευμένους οδοντιάτρους και άλλων ειδικοτήτων, λειτουργώντας ως κέντρο συνολικής οδοντιατρικής αποκατάστασης, προσφέροντας λύσεις στο μεγαλύτερο φάσμα των οδοντιατρικών αναγκών. O συντονισμός του σχεδίου θεραπείας μεταξύ των ειδικοτήτων γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο άτομο στοχεύοντας την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων των ασθενών μας, χωρίς ταλαιπωρία και απώλεια χρόνου.

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΟΥΜΕΝΟΣ

Αποφοίτησε το 1982 από την Φαρμακευτική Σχολή και το 1988 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1990 απέκτησε την ειδικότητα της Περιοδοντολογίας και το 1991 το Masters of Science από το Πανεπιστήμιο TUFTS της Βοστώνης. Το 1996 ήταν ο πρώτος Έλληνας στη χώρα μας που απέκτησε το Δίπλωμα του American Board of Periodontology, μιας εξαιρετικά σημαντικής κλινικής διάκρισης στην Αμερική και το 1997 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1991 μέχρι και σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επισκέπτης Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Tufts, Βοστώνης. Ανήκει στο Ελληνικό διδακτικό προσωπικό του GIDE (Global Institute of Dental Education) .

Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες επιστημονικές εργασίες και έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια ως ομιλητής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει δημιουργήσει δύο εκπαιδευτικές ενότητες που απευθύνονται στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των οδοντιάτρων και την εξοικείωση τους με τις πλέον σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές στη διαχείριση των μαλακών ιστών και στη χειρουργική του οστού.

Είναι Opinion Leader για την εταιρεία HU-FRIEDY μίας από τις μεγαλύτερες διεθνείς  εταιρείες οδοντιατρικών εργαλείων στο τομέα της Περιοδοντολογίας, έχοντας επινοήσει χειρουργικά σετ εργαλείων για τη διαχείριση των μαλακών ιστών (GOUMENOS SOFT TISSUE SURGERY KIT – GSTSK) και τη διαχείριση του οστού (GOUMENOS OSSEOUS SURGERY KIT – GOSK), καθώς και για την εταιρεία KOMET, έχοντας επινοήσει ένα σετ χειρουργικών εγγλυφίδων οστού (GOUMENOS OSSEOUS BURS KIT-GOBK).

To 2012 δημιούργησε στο Facebook την ομάδα PERIOCARE.GR, τη παλαιότερη διαδικτυακή οδοντιατρική ομάδα στη χώρα μας, η οποία έχει ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων μέσα από αναρτήσεις και ημερίδες Study Clubs, που συχνά έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Περιοδοντολόγων.

Εξασκεί την Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία από το 1992 στην Αθήνα. Από το 2014 έχει δημιουργήσει την οδοντιατρική κλινική PERIOCARE GOUMENOS Ε.Ε., μια πρότυπη οδοντιατρική μονάδα ασχολούμενη με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές στο χώρο της Περιοδοντολογίας, Αισθητικής Οδοντιατρικής και Εμφυτευματολογίας.


ΒΕΡΟΝΙΚΑ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ
Dental Hygiene

Γεννήθηκε στη Μόσχα. Το 1996 εισήχθη στο πρόγραμμα Dental Hygiene του Πανεπιστημίου Louivilles του Kentucky από όπου και απεφοίτησε το 1999 με την ειδικότητα της Dental Hygienist.

Aπό τότε και μέχρι σήμερα είναι μόνιμος συνεργάτης του ιατρείου μας ασχολούμενη με την οργάνωση και διαχείριση του συστήματος επανάκλησης των ασθενών μας, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για το συντονισμό των ασθενών με  τους οδοντίατρους της κλινικής μας προς διευκόλυνση των σχεδίων θεραπείας τους.


email: sariyiannidi@periocaregoumenos.com


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
Περιοδοντολογία
Περιεμφυτευματική Θεραπεία

Αποφοίτησε το 1998 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. To 2003 απέκτησε το Masters of Science στη Βιολογία του Στόματος και το 2006 το Μasters of Science και την κλινική εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Το 2012 απέκτησε Πιστοποιητικό Ασφάλειας Χρήσης Οδοντιατρικών LASER (LSO) και το 2013 Μasters of Science στη χρήση οδοντιατρικών LASER από το Πανεπιστήμιο του Aachen της Γερμανίας.

Το διάστημα 2007 -2011 διετέλεσε Eπιστημονικός Συνεργάτης του εργαστηρίου της Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, έχει συμμετάσχει με ομιλίες σε πολλά  συνέδρια και είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην κλινική µας ασχολείται µε τη θεραπεία ασθενών που στα πλαίσια της Περιοδοντικής και Περιεµφυτευµατικής θεραπείας απαιτείται η χρησιµοποίηση των lasers.


email: zachariadis@periocaregoumenos.com


ΜΥΡΤΩ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΔΑΠΟΝΤΕ
Περιοδοντολογία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κύθηρα. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2013 και αποφοίτησε το 2018.

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλά  συνέδρια και σεμινάρια Περιοδοντολογικού ενδιαφέροντος κρατώντας συνεχή επαφή με τις εξελίξεις στην οδοντιατρική επιστήμη. Παράλληλα έχει συμμετάσχει και σε πολλά κοινωνικά οδοντιατρικά προγράμματα εθελοντικά.

Στην κλινική μας ασχολείται με την αρχική προετοιμασία των ασθενών που πρόκειται να υποβληθούν σε περιοδοντική θεραπεία καθώς και την παρακολούθηση της στοματικής υγείας τους τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, όσο και κατά τη φάση διατήρησης του θεραπευτικού αποτελέσματος.

email:daponte@periocaregoumenos.com


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΡΙΚΟΥ
Προσθετική
Αισθητική Οδοντιατρική

Αποφοίτησε το 1999 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο από το οποίο απέκτησε το Masters of Science στα Βιοϋλικά και την ειδικότητα της Προσθετολογίας το 2004.

Από το 1999 έως το 2005 εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Προσθετικής.

Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες και έχει συμμετάσχει σε πολλά  Συνέδρια και Πρακτικά Σεμινάρια στην Ελλάδα και διεθνώς με έμφαση στην Προσθετική, Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογία. Είναι μέλος σε πολλές επιστημονικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στη κλινική µας ασχολείται µε τη Προσθετική και Αισθητική Οδοντιατρική.


email: krikou@periocaregoumenos.com


ΜΑΡΙΑ
ΔΕΪΜΕΖΗ
Ενδοδοντία

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Το 2007 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) όπου και ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της. Το 2014 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, αποκτώντας τον τίτλο Master of Science in Endodontics.

Έχει εργασθεί στο τμήμα Ενδοδοντίας του οδοντιατρικού κέντρου του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ από το 2012 έως και σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ στον τομέα της Ενδοδοντίας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας.

Έχει συμμετάσχει σε οδοντιατρικά συνέδρια ως ομιλήτρια και έχει δημοσιεύσει ερευνητικά άρθρα σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Στην κλινική µας ασχολείται µε όλο το φάσµα της Ενδοδοντικής θεραπείας


email: deimezi@periocaregoumenos.com